VAN / İPEKYOLU - Selâhaddini Eyyubi İMKB Anadolu Lisesi

Selâhaddini Eyyubi İMKB Anadolu Lisesi

Adres
Selahaddini Eyyubi İMKB Anadolu Lisesi Selimbey Mah. Melen Cad. Kale Yolu Üzeri Nene Hatun 1.Sok. No15 İpekyolu/ VAN TURKIYE
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerinin yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral ve değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ders Başlama: 08:00 Ders Bitiş : 15:00
Doğalgaz
Fatih Projesi Fiber İnternet
İngilizce-Almanca
Pansiyon Bilgileri
Yapım Aşamasındadır.
0 - Yok
Şehiriçi otobüs ve dolmuş hattında.
Yerleşim Yeri
Selimbey mah. Melen Cad. Kale Yolu Üzeri Nene Hatun 1.Sok. No:15 İpekyolu/VAN TURKIYE
Merkezde (İpekyolu)