Selahaddin Eyyubi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerinin yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral ve değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama: 08:00 Ders Bitiş : 15:00
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(432) 216 48 69

WEB - https://sealvan.meb.k12.tr

Adres - Selahaddin Eyyubi BİST Anadolu Lisesi Selimbey Mah. Melen Cad. Kale Yolu Üzeri Nene Hatun 1.Sok. No15 İpekyolu/ VAN TURKIYE

Yatakhane Koğuşu :3
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Selimbey mah. Melen Cad. Kale Yolu Üzeri Nene Hatun 1.Sok. No:15 İpekyolu/VAN TURKIYE

Ulaşım Şehiriçi otobüs ve dolmuş hattında.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde (İpekyolu)